>> VerhuisWacht wie zijn wij <<
De jarenlange ervaring die wij opgedaan hebben in de verhuisbranche heeft ons wijzer gemaakt over het wel en wee in de verhuiswereld. Verhuisbedrijven hebben doorgaans maar n doel voor ogen, en dat is het uitvoeren van uw verhuizing. Daarbij wordt er veelal slechts n belang centraal gesteld, en dat is het belang van het verhuisbedrijf.

Anderzijds hebben verhuiswinkels die verhuisdozen en overige verhuismaterialen verkopen ook maar n doel voor ogen, en dat is dat zij hun verhuisdozen aan u verkopen, waarbij ze er niet bij vertellen dat u gratis verhuisdozen krijgt indien u de verhuizing door een verhuisbedrijf laat verzorgen.

Kortom: er is geen enkele partij die w belang centraal stelt, ook al willen ze u graag anders doen geloven. En als ze het wel doen, dan worden ze er zelf ook maar al te graag beter van.

Onze opgedane kennis in de wereld van zowel het laten verhuizen als het zelf verhuizen willen we graag met u delen, zodat u ook kunt profiteren van de voor u meest interessante vorm van verhuizen. En deze vorm is afhankelijk van diverse factoren, en daar adviseren wij u graag over!