>> VerhuisWacht wat doen wij <<
Heel simpel gezegd zorgen wij ervoor dat u met veel plezier op uw verhuizing kunt terug kijken, maar ook zonder stress de verhuizing tegemoet te zien. En uiteraard dat de verhuisdag ook prettig en soepel verloopt.

Onze diensten bestaan uit het adviseren om de voor u juiste keuze te maken met betrekking tot św verhuizing. Zo adviseren wij u over de voor u meest geschikte manier van verhuizen: gaat u de verhuizing zelf verzorgen of is het juist verstandig gezien de verhuisafstand om een verhuisbedrijf in te schakelen, of: doet u de kleine spullen zelf en schakelt u alleen voor die lastige piano en de kastenwand een verhuizer in...

Zonodig (en zo wenselijk) voeren wij (gedeeltelijk) de regie tijdens de verhuizing uit. Denk daarbij aan onder andere het maken van een persoonlijke verhuisplanning, het opvangen van de verhuisploeg omdat u zelf bij de notaris de akte moet tekenen of hulp bij een geschil met het verhuisbedrijf.

Wat wij niet doen
Omdat wij geen verhuisbedrijf zijn voeren we geen verhuizingen uit. We zijn ook geen verhuiswinkel dus wij leveren u ook niet de verhuisdozen en overige verhuismaterialen die u wellicht nodig heeft.

Het enige wat wij voor u doen is u optimaal van dienst zijn voor, tijdens, en na de verhuizing!