>> VerhuisWacht verhuisregie <<
Voor de een is verhuizen is leuke uitdaging, voor de ander een heus struikelblok waar weken zoniet maandenlang tegenop wordt gezien. Want er komt veel kijken bij een verhuizing:

Op tijd beginnen met inpakken, voldoende verhuisdozen regelen, opruimen van spullen die niet meer nodig zijn, ruimte regelen voor de verhuiswagen, van te voren een verhuisbedrijf benaderen of wellicht op tijd een verhuisauto huren bij het verhuurbedrijf. En dit zijn slechts enkele aspecten die van te voren geregeld moeten worden, en dan hebben we het nog niet eens over de verhuisdag zelf! Een verhuizing bestaat uit ongeveer 200 aandachtspunten waar u niet of nooit mee te maken heeft, maar wel mee geconfronteerd wordt.

Het is niet voor niets dat een verhuizing op nummer 3 staat in de stress top 10.

Persoonlijke verhuisregisseur
Om uw verhuizing en alles wat er bij komt kijken in goede banen te leiden bieden wij u een persoonlijke verhuisregisseur. Bent u niet in staat om alles zelf te regelen, weet u niet waar u moet beginnen of heeft u simpelweg geen zin of tijd om alles zelf te regelen, dan doen wij dat toch voor u!

Wat voor u nieuw is, is voor een verhuisregisseur dagelijks werk. Wij bieden u zorg, ondersteuning en begeleiding tijdens het gehele verhuisproces. Kortom, wij nemen uw zorgen uit handen en zorgen dat alle activiteiten en handelingen voor, tijdens en na het verhuizen soepel verlopen.

De verhuisregisseur assisteert u niet alleen op organisatorisch gebied, maar ook op praktisch en administratief gebied. Wij assisteren u onder andere bij de keuze van het verhuisbedrijf of -indien u zelf verhuist- dat u de juiste en voldoende verhuismaterialen heeft, Voorts assisteren we bij het regelen van verhuisberichten, het opnemen van meterstanden, het informeren van bedrijven en instanties over uw nieuwe adres, doorsturen van post, opzeggen van de huur, en regie op de verhuisdag zelf voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Van te voren komen we bij u langs voor een afspraak, waarbij wij uw wensen en eisen in kaart brengen om voor u een aanpak op maat samen te stellen. Elke verhuizing is immers weer anders, waardoor we niet (kunnen en willen) volstaan met een standaard pakket.