>> VerhuisWacht onafhankelijk verhuisadvies <<
Op basis van een persoonlijk 1-op-1-gesprek krijgt u van ons een op maat gemaakt rapport met daarin ons onafhankelijk verhuisadvies om św verhuizing perfect te laten verlopen.

Daarbij letten wij op diverse aspecten. Een aantal van deze aspecten zijn de verhuisafstand, de omvang van de te verhuizen inboedel en de laad- en lossituatie. Daarnaast spelen er nog tal van andere aspecten een rol, welke wij in een persoonlijk gesprek met u zullen doornemen en vooral: ter plekke zullen constateren!

Het verhuisrapport bevat gedetailleerde informatie over de omvang van uw verhuizing, maar ook een kostenindicatie.

Drie verschillende adviezen
Onze bevindingen naar aanleiding van het persoonlijk gesprek worden vertaald in een van de volgende adviezen:

1. Zelf verhuizen - Bij een advies om de verhuizing zelf uit te voeren bevat het rapport een specificatie van het aantal benodigde verhuisdozen, de grootte van de verhuiswagen, de te verwachten tijdsduur en noem maar op.

2. Verhuisbedrijf inschakelen - Luidt het advies om een verhuisbedrijf in te schakelen, dan rapporteren wij u niet welke verhuizer u moet kiezen, maar wel waar u zoal op moet letten bij de keuze van een verhuisbedrijf.

3. Samen verhuizen - In dit geval verdient het de aanbeveling om zelf een deel van de verhuizing uit te voeren, en dat u de grote stukken (piano, aquarium, boekenkasten) laat verhuizen, bijvoorbeeld omdat u in een appartement woont zonder lift.