>> VerhuisWacht offerte hulp <<
Van enkele verhuisbedrijven heeft u een verhuisofferte ontvangen voor uw verhuizing. De ene verhuizer noemt een verhuisprijs van € 1.100,- , een ander heeft u een aanbieding gedaan van € 1.750,- en weer een ander biedt u aan de klus te klaren voor € 1.500,-.

Het ligt voor de hand om de verhuizer met de laagste verhuisprijs te kiezen, maar... laat u niet alleen leiden door de prijs. Ten eerste is het vertrouwen in het verhuisbedrijf erg belangrijk. Onthoud namelijk goed dat u uw persoonlijke inboedel uit handen geeft aan relatief onbekende mensen.

Ten tweede zijn er nog tal van andere redenen te noemen waarom u niet vanzelfsprekend kiest voor het verhuisbedrijf met de -op het eerste oog gezien- voordeligste aanbieding.

Enkele aspecten waar u zeker op moet letten zijn:

- is het offertebedrag inclusief of exclusief BTW;

- Worden de verhuisdozen van te voren gebracht of moet ik ze misschien zelf kopen;

- Doet de verhuizer alles of moet ik bijvoorbeeld zelf voor de de- en montage zorgen;

- Wordt de verhuizing in één dag uitgevoerd of over meerdere dagen verspreid.

Door onze jarenlange ervaring in het maken van verhuisoffertes, maar ook in het vergelijken van aanbiedingen van andere partijen kennen wij de spreekwoordelijke addertjes onder het gras. En dat delen wij graag met u.

Voor slechts 35 euro zullen wij de door u ontvangen offertes met elkaar vergelijken en uitzoeken wat financieel gezien het meest interessant is voor u. U ontvangt van ons per e-mail een rapport met het totale kostenoverzicht van de verschillende verhuisbedrijven. We letten daarbij op alle variabelen zodat u niet voor onverwachte -financiële- verrassingen komt te staan. Zo kunt u appels met appels vergelijken!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Via de knop 'bladeren' kunt u de offertes bijvoegen waarvan u wilt dat wij ze voor u gaan vergelijken.

naam

m v

adres

postcode

woonplaats

telefoonnummer

mobiele telefoon

e-mailadres

geschatte verhuisdatum

 

 

offerte 1

offerte 2

offerte 3

offerte 4

   

opmerkingen

   

Deze service kost 35 euro en daar ga ik mee akkoord

   

 

Met uw gegevens zal uiteraard zorgvuldig worden omgegaan en niet voor een andere reden worden gebruikt dan waarvoor ze zijn aangewend. Bedankt voor uw aanvraag.